Disjuctoare monopolare curba B - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Disjuctoare monopolare

Disjuctoare monopolare - incepand de la 13.99 lei

 

Disjuctoare monopolare - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Siguranțe monopolare de calitate înaltă de la producători de renume

 

Siguranța în exploatare și eficiența sunt esențiale în orice sistem sau rețea electrică, iar siguranțele automate monopolare joacă un rol important în protejarea circuitelor electrice. Electricon îți oferă o gamă variată de disjunctoare monopolare, care sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor diverse ale diferitelor scenarii de lucru în domeniul instalațiilor electrice.

 

Siguranța automată monopolară este o componentă esențială în orice instalație electrică de uz rezidențial, industrial sau comercial. Această componentă asigură protecția împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, menținând siguranța utilizatorilor și a echipamentelor conectate la rețea. La Electricon.ro, poți găsi siguranțe monopolare de 10 A, de 16 A, de 25 A sau de alte valori ale curentului nominal, potrivite pentru diverse aplicații, fie că este vorba de circuite de iluminat sau prize de alimentare a aparatelor și echipamentelor electrice.

 

Siguranțele automate monopolare reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută o soluție modernă și eficientă în domeniul echipamentelor electrice. Aceste siguranțe automate se resetează automat după o defecțiune, reducând timpul de întrerupere și crescând productivitatea instalației electrice pe care o deservesc.
 

Siguranțe monopolare de 16A sau de alte valori ale curentului nominal

De exemplu, siguranțele monopolare de 16 A sunt ideale pentru circuitele care alimentează aparate de uz casnic și iluminat. Cu o capacitate de întrerupere de 6 kV, acestea sunt proiectate să ofere o protecție fiabilă, fiind ușor de instalat și de întreținut.
 

Disjunctoarele monopolare de 16 A sau de alte valori ale curentului nominal din oferta noastră sunt recomandate pentru protecția circuitelor electrice individuale. De asemenea, pe lângă aceste componente, oferim o gamă largă de disjunctoare bipolare, de disjunctoare 1p+n, sau de disjunctoare 3p și disjunctoare 3p+n, asigurând astfel soluții complete pentru orice necesitate de proiectare și protecție a circuitelor electrice în configurații oricât de complexe.
 

Descoperă acum gama noastră completă de disjunctoare monopolare și alege soluția potrivită pentru nevoile tale! Cu Electricon.ro, ești mereu asigurat de calitatea superioară a materialelor, echipamentelor și componentelor pentru instalații electrice.

Afiseaza: 1-30 din 54 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!