Contactori - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Contactori

Contactori - incepand de la 93.45 lei

 

Contactori - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Contactorul - piesa esențială pentru siguranța rețelelor

Contactorii electrici sunt dispozitive de tip electromecanic ce sunt montate pe parcursul rețelelor electrice diverse, având ca principal scop pornirea și oprirea curentului în circuitele de putere în mod sigur și fiabil. Componentele sunt folosite într-o varietate de proiecte, cum ar fi sistemele fotovoltaice, instalațiile electrice rezidențiale și comerciale, climatizarea aerului sau automatizarea industrială.

Prezența acestor contactori electrici protejează echipamentele și permite controlul sistemelor electrice, fie în mod manual, fie prin intermediul unor semnale de comandă. Astfel de piese sunt disponibile în magazinul electricon.ro, alături de alte componente utile, precum sigurante automate, tablouri electrice, invertoare etc.

 

Contactorul electric - diversitate de produse la prețuri accesibile

Contactorii sunt de tip modular, cu unul, două sau trei module, în funcție de necesități. Funcționează la o tensiune de control de 230 V și la una nominală de 400 V. Se diferențiază prin amperaj, modulele situându-se de la 20, 25, 32, 40 și până la 63A. Componentele sunt foarte eficiente datorită puterii reduse de absorbție la pornire, de doar 5W, a unui consum în regim de așteptare tot de 5W și de un timp de răspuns ce oferă siguranță maximă, acesta fiind de 25 ms la anclanșare și 20 ms la dezanclanșare.

Produsele din magazinul nostru sunt fabricate de branduri renumite în domeniul instalațiilor electrice datorită calității ireproșabile a materiei prime folosite și a introducerii celor mai noi inovații din domeniul protecției rețelelor electrice și a siguranței utilizatorilor ei.

 

Afiseaza: 1-30 din 31 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!