Doze - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Doze

Doze - incepand de la 0.81 lei


Doze aparat,ramificatie - Descopera oferta de pe Electricon.ro


 

Dozele electrice - esențiale pentru organizarea și protejarea componentelor electrice

 

Dozele electrice, numite și doze modulare sau doze de legătură, sunt esențiale pentru conectarea cablurilor și conductorilor și se utilizează atât în interior, cât și în zone exterioare protejate. În cadrul instalațiilor electrice, există o varietate de modele, cum ar fi dozele modulare, dozele pentru priză sau alte conexiuni similare, fiecare având caracteristici specifice și funcții bine definite. Dozele de aparat facilitează conexiuni precise și sigure în rețelele electrice, asigurând astfel funcționarea optimă a aparatelor electrice și a dispozitivelor asociate. Dozele de prize modulare furnizează un nivel înalt de flexibilitate în configurarea instalațiilor electrice, facilitând adaptarea la cerințele specifice ale utilizatorilor. Pentru a optimiza funcționarea întregului sistem electric, dozele de legătură și dozele de ramificație sunt create cu scopul de a eficientiza distribuția curentului electric în diferite puncte ale rețelei, oferind o conexiune sigură și fiabilă.

Pe site-ul electricon.ro, vei descoperi o gamă variată de doze electrice, inclusiv doze de ramificație sau de derivație aplicate în perete. În plus, oferta noastră include și
siguranțe automate curba B, diferențiale RCBO cu curba B tip A, tablouri electrice și diferențiale RCCB tip A, esențiale pentru montarea și conectarea diferitelor echipamente și componente electrice.


Doza - utilizată pentru protejarea aparatajului electric

 

O doză de curent reprezintă un echipament deosebit de important, special conceput pentru organizarea și gruparea componentelor electrice. Această categorie cuprinde o varietate de modele, inclusiv doze de perete, pentru prize și întrerupătoare, doze de aparataj, de legătură, doze de curent și doze pentru prize modulare, oferind soluții adaptate nevoilor tale specifice.

Dozele aplicate îndeplinesc funcții distincte pentru a asigura o gestionare eficientă a componentelor electrice în cadrul instalațiilor de acest tip. Dozele pentru aparataj modular sunt proiectate pentru a oferi soluții durabile și sigure, contribuind la optimizarea funcționării sistemelor electrice.

Afiseaza: 1-30 din 114 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!