Cleme Wago,Gama variata pe stoc - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Cleme Wago

Cleme Wago - incepand de la 0.59 lei


Cleme Wago - Descopera oferta de pe Electricon.ro


 

Cleme Wago - Calitatea desăvârșită la prețuri corecte

 

Clemele Wago sunt dispozitive ce au rolul de a conecta mai multe fire sau conductoare electrice. Varianta folosirii acestor cleme Wago originale este superioară modalităților clasice, pentru că permite fixarea firelor într-un mod sigur, rapid și eficient, motivele ducând la folosirea lor într-un număr mare de aplicații electrice și electronice. Denumirea acestora vine de la un celebru producător german de echipamente în domeniul conexiunilor electrice, cunoscut prin calitatea desăvârșită a componentelor și prețurile avantajoase.

Clema Wago - Instalații electrice cu conexiuni corespunzătoare

 

Clemele de tip Wago sunt preferate de electricieni fiindcă permit realizarea unor conexiuni calitative, fără a fi nevoie să se utilizeze șuruburi. Construcția clemelor Wago  oferă conexiuni fiabile, rezistente la vibrații, care nu permit apariția scurtcircuitelor. Electricon.ro oferă o varietate de cleme electrice și cleme de legatură, precum clemele sir TOPJOB S pe sina DIN cu doi, trei și patru conductori, cu clemă sau cu pârghie și buton. De asemenea, sunt disponibile în magazinul nostru clemele wago cu clapetă, originale, seria 221 și 2273, cu două, trei, patru sau cinci ieșiri, precum și suporturile de montare pentru ambele variante.

 

Așadar, pe site sunt disponibile cleme sir Wago și multe alte produse de calitate. Pentru realizarea unor conexiuni în zonele cu umiditate crescută se pot folosi soluții speciale. Astfel, sunt obținute rezultate desăvârșite prin utilizarea cutiilor cu GELBOX WAGO, ce se prezintă sub forma unei casete preumplute cu un gel ce izolează la perfecție orice conexiune la standarde înalte.

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0773393640

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!