Relee - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Relee

Relee incepand de la 26.65 lei

 

Relee - Descopera oferta de pe Electricon.ro 

 

Releu de protecție tensiune - protejarea rețelelor și consumatorilor electrici


Releele de protecție pentru tensiune sunt echipamente de neînlocuit în orice instalație electrică modernă. Fie că e vorba despre sisteme electrice monofazate, fie despre sistemele electrice trifazate, cu destinație rezidențială sau pentru activități economice diverse, releele au rol semnificativ în ceea ce privește protejarea rețelelor și a echipamentelor electrice pe care acestea le deservesc.

Datorită modularității acestora și a numeroaselor funcții îndeplinite, releele de protecție tensiune de la electricon.ro, alături de alte echipamente, precum siguranțele automate, contactorii, contoarele sunt componente de bază ale oricărui sistem electric care garantează o funcționare ireproșabilă, indiferent de condițiile existente, protejând toate părțile sistemului (conductori, echipamente etc.).
 

Releu de monitorizare faze trifazat și monofazat - calitate și diversitate la prețuri corecte

Releele de siguranță digitală și de monitorizare faze trifazate și monofazate din magazinul nostru și releele digitale de protecție tensiune monofazic și trifazic sunt produse de calitate superioară, fabricate de producători renumiți la nivel mondial pentru inovațiile introduse și tehnologiile superioare utilizate. Printre modelele puse la dispoziție se numără releele de monitorizare și de supraveghere tensiune, releu stabilizator de tensiune, releele de tip monofazic și trifazic, indicatorii de tensiune monofazici și trifazici, precum și releele multifuncționale, ce au inclusă tehnologia NFC, care permite utilizarea unor aplicații dedicate în vederea controlării lor precise. 

Scopul principal al unui releu de protecție la tensiune trifazat sau monofazat este de a proteja echipamentele electrice și electronice atunci când tensiunea depășește (releu de supratensiune trifazic sau monofazic) sau scade (releu de subtensiune trifazic sau monofiazic) sub anumite valori.

Afiseaza: 1-30 din 65 produse

 Filtre
Relee - 002412001
-10%
ETI
53,22 Lei 47,90 Lei
TVA inclus
(1)
Relee - 002470011
-10%
ETI
236,51 Lei 212,86 Lei
TVA inclus
Relee - 002470012
-10%
ETI
139,99 Lei 125,99 Lei
TVA inclus
Relee - 002470020
-10%
ETI
498,99 Lei 449,09 Lei
TVA inclus

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!