Contactori - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Contactor Monofazat

Contactori - incepand de la 95.41 lei

 

Contactori - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Contactori monofazați de calitate de la branduri cu renume în domeniul echipamentelor electrice

Un contactor monofazat este un dispozitiv din gama componentelor electrice care permite închiderea sau deschiderea unui circuit electric, în funcție de o comandă externă. Contactorii monofazați conțin o bobină, care generează un câmp magnetic atunci când sunt alimentați și un set de contacte, care se apropie sau se îndepărtează sub acțiunea câmpului magnetic.

Un contactor monofazat are avantajul de a fi simplu, compact și ușor de instalat. Un astfel de contactor monofazat poate fi folosit pentru a controla diverse echipamente electrice, cum ar fi motoare, pompe, ventilatoare, iluminat, încălzire, etc.
La Electricon.ro vei găsi întotdeauna o gamă variată de contactori monofazați de diferite amperaje de la diferiți producători de prestigiu. Toți contactorii monofazați din oferta Electricon.ro sunt de calitate superioară, certificați și garantați.
 

Contactori monofazați de 25A, 32A, 40A și de alte amperaje

Contactorii monofazați de 25A, 32A, 40A, etc. pot suporta un curent maxim indicat în denumirea fiecărui produs. Aceste tipuri de contactori monofazați sunt potrivite pentru a controla echipamente electrice de putere medie și mare, de la simple electrocasnice precum frigidere, mașini de spălat, aer condiționat, și până la aplicații de nivel industrial.

Contactorii modulari monofazați pot fi montați pe șină tip DIN, alături de alte componente electrice. Un contactor modular monofazat are avantajul de a economisi spațiu și de a facilita conexiunile electrice.

Electricon.ro este magazinul tău online de produse și echipamente electrice, care îți oferă în orice moment soluții complete pentru orice proiect electric. Aici poți găsi și alte tipuri de contactori, cum ar fi contactorii trifazați, alături de cei monofazați 40A, contactorii monofazați 32A, etc. De asemenea, vei găsi o selecție variată de tablouri electrice, întrerupătoare, siguranțe automate, prize, cabluri și alte componente și echipamente electrice de calitate.

Electricon.ro asigură livrare rapidă, prețuri avantajoase și consultanță profesională. Comandă acum contactorul monofazat potrivit pentru nevoile tale și beneficiază de calitate și de siguranță în domeniul echipamentelor și componentelor electrice!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!