Contactori - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Contactori Trifazati

Contactori - incepand de la 145.29 lei


Contactori - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Contactori trifazici de calitate premium

 

Contactorii trifazici, cunoscuți și sub denumirea de contactori trifazați, sunt dispozitive electrice esențiale în domeniul instalațiilor și sistemelor de comandă de nivel industrial și comercial, ori chiar de nivel casnic, acolo unde există necesar de consum de curent electric trifazat. Aceste componente robuste și durabile sunt proiectate pentru a comuta sarcini electrice trifazate de curent alternativ, oferind un control eficient și sigur asupra echipamentelor electrice.
 Contactorii trifazați sunt echipamente de comutare electromagnetice care permit, de exemplu, pornirea, oprirea sau inversarea direcției de rotație a motoarelor trifazate și a altor sarcini electrice. Ele sunt construite pentru a suporta intensități ridicate ale curentului electric, asigurând o funcționare fiabilă chiar și în cele mai solicitante medii industriale.

 

Contactori trifazați pentru multiple scenarii de lucru

 

La Electricon.ro, poți găsi o gamă largă de contactori tifazați, precum modele de contactori trifazici 63A, 25A sau 40A, modele concepute pentru a satisface diverse cerințe ale instalațiilor electrice industriale și comerciale, în egală măsură. Aceste dispozitive de înaltă calitate sunt proiectate pentru a oferi un control precis și eficient asupra echipamentelor electrice, inclusiv motoare, pompe, ventilatoare și alte sarcini trifazate.

Alături de contactoarele trifazice, Electricon oferă și o gamă completă de produse conexe, cum ar fi siguranțe automate, diverse modele de contactori monofazați, varietăți de tablouri electrice și de contoare electrice de calitate și precizie superioare. Aceste componente asigură o soluție completă pentru nevoile tale în domeniul instalațiilor electrice.

Indiferent dacă ai nevoie de contactori trifazici pentru aplicații industriale sau pentru instalații comerciale mai simple, Electricon îți oferă soluțiile optime, bazate pe experiența noastră vastă și pe cunoștințele de specialitate în domeniul echipamentelor și instalațiilor electrice. Alege cu încredere produsele noastre de calitate superioară pentru a te asigura de funcționarea eficientă și sigură a sistemelor electrice cu care lucrezi sau pe care le exploatezi!

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!