Sigurante automate Curba B - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Sigurante automate Curba B

Disjunctoare curba B - incepand de la 14,25 lei


Disjunctoare si Sigurante automate curba B - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Sigurante automate curba B sunt recomandate pentru echiparea tablourilor de sigurante rezidentiale, asta datorita curbei de declansare mai mica (5x In).Monopolare sau P+N, sau alte marimi,
noi va punem la dispozitie protectii de la producatori de renume: Hager, ETI, Siemens, Lovato, Schrack, Noark.
Daca esti in plin proces de proiectare a retelei electrice, probabil cauti si un tablou electric. La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru proiectul tau: prize, intrerupatoare, tablouri electrice, disjunctoare si sigurante. Plasezi comanda online in doar cateva minute, iar produsele sunt livrate direct la tine acasa.

Siguranțe automate de curbă B - o modalitate excelentă de protejare a sistemelor electrice

Atunci când te afli în căutarea unor echipamente electrice de calitate, în special din domeniul siguranțelor automate sau disjunctoarelor, compania noastră poate deveni partenerul tău de încredere. Suntem furnizori pe piața românească de echipamente, componente și consumabile electrice de calitate și de nivel premium, produse care se conformează pe deplin normelor de siguranță la nivel european.

Elemente importante ale unei instalații electrice profesionale, siguranțele automate de curbă B sunt dispozitive care sunt utilizate pentru a proteja circuitele și echipamentele electrice de deteriorarea cauzată de supratensiune. Siguranțele sau disjunctoarele de curbă B din oferta Electricon.ro sunt proiectate să funcționeze responsivitate maxima atunci când instalația electrică este expusă la niveluri ridicate de tensiune, peste normalul admis, ale curentului electric. Acest lucru înseamnă că siguranțele automate de clasă sau de curbă B vor "sări" (așa cum este cunoscută în mod popular proprietatea acestora de a deschide circuitul) într-un timp foarte scurt dacă curentul electric depășește un anumit nivel al tensiunii.
 

Astfel, alegând siguranțele automate sau disjunctoarele de 16A de curbă B sau cu alte amperaje îți vei proteja în mod complet echipamentele electrice și electronice de diversele distrugeri sau disfuncționalități care pot apărea în cazuri de supratensiune pe rețea.

 

Disjunctoare de curbă B cu multiple avantaje în domeniul instalațiilor electrice

 

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unei siguranțe automate sau ale unui disjunctor de curbă B, alături de alte tipuri de siguranțe, precum disjunctoarele de curbă C pe care le poți regăsi pe site este că aceste echipamente oferă un nivel ridicat de protecție împotriva supracurenților, permițând în același timp trecerea prin circuit a curenților electrici normali. Acest lucru face ca aceste componente ale instalațiilor electrice să fie o alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru sistemele electrice industriale, comerciale și rezidențiale.

Afiseaza: 1-30 din 141 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!