Tablouri cu montaj incastrat - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Tablouri cu montaj incastrat

Tablouri cu montaj incastrat - incepand de la 55,35 lei


Tablouri cu montaj incastrat - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Tablou electric încastrat - Echipament pentru protejarea instalației electrice

Protejarea instalației electrice și a diverșilor consumatori, precum și siguranța utilizatorilor sunt esențiale, un rol important în acest sens fiind îndeplinit de siguranțele electrice. Aceste piese de diverse tipuri au rolul de a întrerupe circuitul electric, în cazul în care apare o supratensiune sau un scurtcircuit. O metodă modernă de a adăposti siguranțele automate este reprezentată de tablourile electrice încastrate, care se prezintă sub forma unor cutii metalice sau din plastic, ce se plasează la nivelul peretelui și care pot să adăpostească un număr variabil de întrerupătoare automate. In plus, în incintă pot fi plasate și alte echipamente, cum ar fi întrerupătoare de scară, întrerupător general, sonerie și contor.

 

Pentru montarea unei instalații electrice performante și sigure se poate apela la electricon.ro, un magazin ce are în ofertă o gamă largă de dispozitive și accesorii, precum tablouri de siguranță încastrate sau tablouri cu montaj aparent, dar si tablouri multimedia, destinate instalație de cablu TV și de Internet sau tablouri combo, care oferă spațiu comun pentru toate rețelele.

 

Tablou încastrat cu număr variabil de spații pentru siguranțe

Tablourile pentru siguranțe au rolul de a adăposti echipamente esențiale pentru protecția instalației electrice și a persoanelor care o utilizează. Numărul de siguranțe variază în funcție de numărul de consumatori, existând în acest sens reguli ce trebuie respectate pentru a nu se înregistra supraîncărcări ale circuitelor. Tablourile încastrate sunt discrete, montajul lor fiind făcut în așa fel încât să nu deranjeze privirea, dar, în același timp, oferă acces facil la echipamentele din interior. Ușița de plastic protejează siguranțele, împiedicând pătrunderea prafului sau a apei și accesarea lor accidentală.

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Selectia ta:

Cautare: "Schrack" ×

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!