Tablouri electrice - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Tablouri electrice

Tablouri de sigurante - incepand de la 10.99 lei

Tablouri de sigurante - Descopera oferta de pe Electricon.ro

Tabloul electric - componenta esențială a instalației electrice casnice și industriale


Orice rețea electrică, indiferent de destinația ei, trebuie să aibă în componență și un tablou electric destinat adăpostirii siguranțelor. Împreună, aceste două elemente oferă protecție aparaturii electrice și electronice în fața șocurilor de curent și a supratensiunii și siguranță sporită utilizatorilor, ferindu-i de electrocutări.
În magazinul electricon.ro sunt disponibile diferite tipuri de tablouri de siguranțe automate, atât din cele cu montaj încastrat, în interiorul peretelui, cât și din cele cu montaj aparent, la suprafață. Alături de aceste modele, vei găsi pe site și tablouri multimedia, destinate adăpostirii conexiunilor de cablu TV și Internet, tablouri combo, ce oferă spații pentru siguranțe automate și pentru conexiuni multimedia, precum și întrerupătoare, prizele și disjunctoarele necesare finalizării unui proiect profesional.
 

Tablouri electrice - gama diversă pentru orice aplicație


Tablourile electrice pentru siguranțe din magazinul nostru sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate (plastic mat și transparent, metal), fiind potrivite oricărui tip de proiect. Astfel, există variante potrivite pentru instalațiile electrice casnice cu șase, doisprezece, treizeci și șase de module disponibile pentru siguranțe și pentru instalațiile electrice industriale cu până la o sută opt module. Modelele se pot monta la interior, cu ajutorul sistemelor speciale de prindere (suporturi de fixare în gips-carton sau suporturi pentru zidărie clasică) și la exterior, în acest caz acestea fiind dotate cu uși rezistente din metal și cu sistem de încuietoare rezistentă. Aceste variante rezistă cu succes la diferite condiții meteo nefavorabile.

Afiseaza: 1-30 din 366 produse

 Filtre
Tablouri electrice - 001101003
-10%
ETI
92,32 Lei 83,09 Lei
TVA inclus
(1)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!