Diferential RCBO curba B tip A - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Diferential RCBO curba B, tip A

Diferential RCBO curba B, tip A - incepand de la 122.98 lei

 

Diferential RCBO curba B, tip A - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

RCBO curba B - diferențiale de calitate pentru protecție maximă

 

Instalațiile electrice pot fi găsite în orice locuință, spațiu comercial, de birou sau industrial. În vederea protejării acestei instalații, dar și a utilizatorilor, există diverse tipuri de echipamente, dintre care se remarcă diferențialele RCBO de curbă B. Aceste dispozitive detectează problemele din instalația electrică și întrerup automat rețeaua pentru a se evita situațiile problematice. Diferențialele de tip RCBO de curbă B combină funcțiile unui diferențial normal și a unui întrerupător de curent excesiv într-un singur dispozitiv compact.

Curba B oferă o declanșare mai sensibilă, ceea ce asigură o întrerupere instantanee a circuitului în momentul în care se înregistrează curent de scurgere de nivel redus, fiind astfel potrivită pentru utilizare în locurile cu risc ridicat de accidente sau acolo unde există echipamente electronice sensibile.
 

Disjunctor diferențial RCBO curba B - componente diverse, potrivite pentru orice instalație

 

În magazinul electricon.ro sunt disponibile diferențiale de tip RCBO curbă B tip AC și diferențiale RCBO curbă C tip A pentru montaj pe circuite dedicate. Aceste componente oferă o protecție combinată, atât pentru curentul rezidual, cât și magnetotermică. Prin tehnologia utilizată asigură o protecție totală împotriva atingerilor accidentale directe sau indirecte, în mediul conductiv și protejează instalațiile împotriva defectelor de izolație. Disjunctoarele de acest tip sunt disponibile în diverse variante, de la cele de 10 mA destinate montajului în spațiile umede și cele de 30 mA destinate montajului universal. De asemenea, în magazinul nostru este disponibilă o gamă variată de echipamente, scule și accesorii pentru realizarea de instalații electrice complete.

Afiseaza: 1-30 din 59 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!