Produsele din stoc electricon,se livreaza in 24-48 ore

Diferential RCCB tip A

Diferential RCCB tip A - incepand de la 132,85 lei


Diferential RCCB tip A - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Diferențiale RCCB de tip A monofazate și trifazate pentru diverse aplicații în domeniul instalațiilor electrice

 

Device-urile din categoria RCCB întrerupătoare diferențiale sunt dispozitive de siguranță care sunt folosite pe scară largă la protecția împotriva șocurilor electrice și a potențialelor incendii care pot fi provocate de defecțiuni ale împământării diverselor instalații electrice. Dispozitivele sunt proiectate să detecteze și să întrerupă scurgerile de curent la împământări prin monitorizarea continuă a curentului care circulă prin conductorii sub tensiune și neutri ai unui circuit electric.
 

Dispozitivele RCCB și-au luat denumirea de la acronimul expresiei din limba engleză ”residual current circuit breaker”. Astfel, aceste dispozitive sau întrerupătoare diferențiale de curent rezidual se pot încadra în categoria de întrerupătoare diferențiale de tip A sau în cea a diferențialelor RCCB de tip AC, ambele categorii de produse specializate regăsindu-se în ofertele magazinului online Electricon.ro fiind aduse de la cei mai experimentați și renumiți producători în domeniul echipamentelor electrice din lume. Oferta noastră include diferențiale RCCB tip A de la ETI, Hager, Lovato, Siemens sau Schrack.

 

Diferențiale RCCB de tip A de 40A sau cu alte amperaje în funcție de diverse scenarii de lucru

 
Diferențialele RCCB de tip A de 40A sau de alte amperaje nominale sunt proiectate să se declanșeze la un anumit curent diferențial, ceea ce face ca aceste componente să fie o alegere eficientă și sigură pentru protecția persoanelor și echipamentelor integrate în diverse instalații din domeniile rezidențiale, comerciale și industriale, mai ales acolo unde se dorește sensibilitate ridicată de declanșare la fluctuații chiar foarte mici de curent electric.

Intrerupatoare Diferentiale RCCB tip A,Monofazate si trifazate, Hager, ETI, Lovato, Siemens, Schrack.

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!