Diferential RCCB tip A - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Diferential RCCB tip A

Diferential RCCB tip A - incepand de la 132,85 lei

Diferential RCCB tip A - Descopera oferta de pe Electricon.roDiferențiale RCCB de tip A monofazate și trifazate pentru diverse aplicații în domeniul instalațiilor electrice

Device-urile din categoria RCCB întrerupătoare diferențiale sunt dispozitive de siguranță care sunt folosite pe scară largă la protecția împotriva șocurilor electrice și a potențialelor incendii care pot fi provocate de defecțiuni ale împământării diverselor instalații electrice. Dispozitivele sunt proiectate să detecteze și să întrerupă scurgerile de curent la împământări prin monitorizarea continuă a curentului care circulă prin conductorii sub tensiune și neutri ai unui circuit electric.
Dispozitivele RCCB și-au luat denumirea de la acronimul expresiei din limba engleză ”residual current circuit breaker”. Astfel, aceste dispozitive sau întrerupătoare diferențiale de curent rezidual se pot încadra în categoria de întrerupătoare diferențiale de tip A sau în cea a diferențialelor RCCB de tip AC, ambele categorii de produse specializate regăsindu-se în ofertele magazinului online Electricon.ro fiind aduse de la cei mai experimentați și renumiți producători în domeniul echipamentelor electrice din lume. Oferta noastră include diferențiale RCCB tip A de la ETI, Hager, Lovato, Siemens sau Schrack.

Afiseaza: 1-30 din 41 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!