Intrerupatoare Lumina - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Intrerupatoare Lumina

Intrerupatoare Lumina - incepand de la 3.91 lei

 

Intrerupatoare Lumina - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Întrerupătorul - componentă de bază a rețelei electrice casnice

Rețelele casnice de electricitate sunt constituite din mai multe componente, care împreună oferă posibilitatea iluminării și a alimentării diferitelor aparate electrice și electrocasnice. Printre aceste componente se numără și întrerupătorul de lumină, cu rol de a porni și opri iluminatul artificial, ce se realizează cu ajutorul corpurilor de iluminat, plasate în diferitele încăperi ale locuințelor sau la exterior.

Produse performante și variate se găsesc în magazinul electricon.ro, un partener de nădejde al celor care vor să înlocuiască vechile întrerupătoare sau vor să realizeze o nouă instalație electrică de iluminat. Printre acestea se numără prizele și întrerupătoarele cu montaj aparent, ramele pentru lumină prize și întrerupătoare, cablurile și firele electrice de diferite tipuri.

 

Întrerupător dublu, triplu și simplu - produse diverse pentru orice necesitate

În funcție de tipul de iluminat ales și de numărul de corpuri de iluminat din fiecare încăpere, clienții pot alege întrerupătoare cu comandă simplă, dublă și triplă. Sunt disponibile modele variate, precum întrerupătoarele pe fir sau cele dotate cu lumina LED pentru orientarea pe timpul nopții, întrerupătoarele de tip cruce, cu revenire și de tip cap scară. De asemenea, există disponibil și un întrerupător pentru comanda jaluzelelor cu două butoane pentru tragerea și retragerea acestora.

Produsele din magazinul nostru sunt fabricate din materiale de calitate (plastic, metal), au un design modern, suprafață lucioasă, culoare albă, ce se potrivește în orice amenajare, fie ca este vorba despre piese de aparataj, prize, întrerupătoare sau prizele de lumină normale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!