Tablouri multimedia - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Tablouri multimedia

Tablouri multimedia - incepand de la 126,55 lei


Tablouri multimedia - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Tablou multimedia - Componentă a rețelei de cablu TV și de Internet

Majoritatea clădirilor din România sunt dotate cu rețea de cablu TV și de Internet. Atât la bloc, cât și la casă, aceste două rețele oferă conexiune la serviciul de televiziune și de Internet prin intermediul cablurilor și fibrelor optice. Pentru managementul optim al conexiunilor este recomandată utilizarea unor cutii speciale, de forma unor tablouri multimedia, care sunt spații destinate adăpostirii diferitelor echipamente de tipul spliterelor, amplificatoarelor de cablu TV și dispozitivelor de tip media convertor. Tablourile multimedia sunt ușor de montat, având accesoriile pentru fixare incluse și pot fi personalizate după necesități. Echipamentele sunt de tip aparent, fiind fixate la nivelul peretelui (de rigips) și de tip aplicat pentru pereții de zidărie.

 

În magazinul electricon.ro sunt disponibile tablouri multimedia de dimensiuni diverse, potrivite pentru orice tip de instalație, cu utilizare la interior, dar și la exterior, fiind dotate cu ușă securizată. Pe site pot fi descoperite și tablouri electrice pentru siguranțe, existând și varianta mixtă, de tip combo, ce are atat spații pentru plasarea siguranțelor, cât și spațiu pentru montarea echipamentelor de Internet si cablu TV.

 

Tablou multimedia încastrat și aplicat - Modele diverse pentru proiecte de calitate

Tablourile multimedia au dimensiuni variate, cu un număr mai mic sau mai mare de spații de montaj al echipamentelor, în funcție de necesități. În acest fel, ele sunt potrivite pentru sisteme individuale, dar și pentru cele destinate unei scări de bloc sau a unui condominium. Numărul de module disponibile este variabil, iar plasarea acestora poate fi personalizată după dorință, pentru a răspunde perfect nevoilor.

Afiseaza: 1-30 din 30 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!