Accesorii fotovoltaice - Electricon.ro
Conform Legii 23/2023 art. 291 modificat, Cota TVA pentru persoanele fizice se reduce de la 19% la 5% : "Livrarea şi instalarea de panouri fotovoltaice, panouri solare termice, sisteme de încălzire cu emisii scăzute de înaltă eficienţă care se încadrează în valorile de referinţă pentru emisiile de PM stabilite în anexa V la Regulamentul (UE) 2015/1.189 al Comisiei şi în anexa V la Regulamentul (UE) 2015/1.185 al Comisiei şi cărora li s-a atribuit o etichetă energetică a Uniunii Europene pentru a demonstra întrunirea criteriului menţionat la art. 7 alin. (2) din Regulamentul (UE) 2017/1.369 al Parlamentului European şi al Consiliului, inclusiv a kiturilor de instalare, a componentelor, respectiv a soluţiilor complete, după caz, destinate clădirilor administraţiei publice centrale sau locale, clădirilor entităţilor aflate în coordonarea/subordonarea acestora, cu excepţia societăţilor comerciale."

Accesorii panouri solare

Accesorii fotovoltaice - incepand de la 4.19 lei


Accesorii fotovoltaice - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Accesorii de panouri fotovoltaice pentru diverse scenarii de lucru

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră cu întreaga noastră gamă de accesorii pentru panouri fotovoltaice de cea mai bună calitate, accesorii special proiectate pentru a oferi durabilitate și eficiență îmbunătățită sistemelor fotovoltaice cu diverse caracteristici. Accesoriile fotovoltaice pe care le oferim sunt realizate pe baza ultimelor tehnologii în materie și includ componente precum cabluri solare, fotovoltaice, descărcătoare PV, invertoare PV, alături de sisteme fotovoltaice complete pentru diverse aplicații.

Cablurile noastre solare, fotovoltaice au diverse dimensiuni, sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate să reziste la condiții exterioare adverse, transmițând cu succes energia electrică generată de panourile solare la baterii sau direct în rețeaua de consum, după caz.

Descărcătoarele PV sunt alte accesorii esențiale care vă ajută să vă protejați panourile solare împotriva daunelor cauzate de supraîncărcare. Descărcătoarele noastre PV funcționează prin descărcarea automată a puterii în exces generate de panourile solare atunci când bateria este complet încărcată. Invertoarele PV din oferta Electricon.ro sunt un alt accesoriu important pentru sistemele fotovoltaice complete instalate. Invertoarele PV sunt proiectate pentru a converti curentul electric DC (curent continuu) generat de panourile solare în curent electric AC (curent alternativ), care poate fi utilizat în casă sau în diverse alte scenarii de consum.
 

Accesorii fotovoltaice de calitate pentru independență energetică 

Accesoriile noastre pentru panouri solare sunt o investiție esențială pentru oricine dorește să valorifice sursa inepuizabilă și ecologică a energiei solare. Gama noastră de accesorii fabricate de cei mai buni producători în materie vă va ajuta să maximizați eficiența și longevitatea sistemului propriu de energie solară. Contactați-ne oricând pentru a afla mai multe detalii despre componentele care vă pot ajuta să vă atingeți  cu succes obiectivul de a fi independent energetic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!