Conductor MYF - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Conductor MYF

Conductor MYF - incepand de la 1.09 lei

 

Conductor MYF - Descopera oferta de pe Electricon.ro


Cablul MYF - Conductor util în diverse tipuri de instalații electrice

În realizarea instalațiilor electrice, o componentă esențială este reprezentată de conductoare. Acestea sunt cabluri metalice, cu izolație din diferite materiale plastice, cu rol de a transmite curentul electric de la sursă către diverși consumatori. Dintre tipurile de conductori disponibili se remarcă cel de tip MYF, care este format dintr-un interior lițat din cupru și o acoperire din PVC. Este destinat, în special, instalațiilor interioare rezidențiale montat în tuburi de protecție aparente sau îngropate, nefiind recomandat în exterior.
 

Magazinul nostru vă pune la dispoziție numeroase tipuri de conductoare (MYF, FY, MYYM, MYYUP, CYYF, CYABY și ACYABY) potrivite pentru orice necesitate, precum și cablu electric monofilar, cablu UTP TV și toată gama de accesorii, piese aparataj, siguranțe și prize pentru realizarea unei instalații electrice complete.
 

Conductorul MYF - Prețuri accesibile și diversitate bogată

Cablurile MYF sunt preferate de către electricienii români datorită raportului calitate - preț favorabil și a prezenței numeroaselor tipuri de conductori potriviți în orice împrejurare. Conductorul MYF este format din cablu flexibil din cupru, acoperit cu izolație de PVC, având o utilizare generală. Se diferențiază prin grosimea conductorului, ce este variabilă (1,5, 2,5, 4, 6, 10 mmp) și prin culoarea izolației (negru, albastru, galben - verde). Tensiunea nominală de lucru este de 450 / 750 V, iar temperatura maximă de lucru este de 70 de grade Celsius în funcționarea de durată și 160 de grade Celsius pentru maximum 5 secunde în scurtcircuit.

 

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!