Istoria Lovato Electric - Electricon.ro
Program de Sărbători - Comenzile plasate în perioada 1 - 6 mai 2024 vor fi procesate începând cu Marți, 7 mai 2024. Dar venim și cu o surpriză... Vei primi pe email un cod de reducere la comenzile plătite online în această perioadă.

Istoria Lovato Electric

Istoria Lovato Electric

Lovato Electric este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electrice de  pe piata Europeana.
Cu o istorie de peste 100 de ani, LOVATO Electric  proiecteaza si fabrica produse electrice pentru aplicatii industriale de joasa tensiune.
Fondată în 1922 în Bergamo, Italia, LOVATO Electric este o companie cu capital integral privat și este administrata de aceeași familie de antreprenori de 4 generații.

Printre primele companii italiene care au obținut certificarea ISO 9001 în anul 1992, LOVATO Electric are o gamă de peste 18.000 de produse care îndeplinesc cele mai stricte cerințe ale standardelor internaționale.
Intrerupătoare  protectie motor, contactoare, butoane, întrerupătoare de sarcină, limitatoare, multimetre digitale, contoare de energie, demaroare, controlere automate pentru corectia factorului de putere și controlere pentru motoare și generatoare sunt doar câteva dintre produsele proiectate și fabricate de LOVATO Electric.

Misiunea companiei este de a oferi produse si servicii competitive în domeniul automatizarilor industriale și gestionarii  energiei.
Cele 15 filiale din străinătate și o rețea de peste 90 de importatori asigura disponibilitatea produselor Lovato Electric în peste 100 de țări din întreaga lume.

Incepand cu anul 2014, Lovato Electric si-a deschis filiala din Romania, cu sediul in Bucuresti.
Din 2022 Lovato Electric este prezent si in Targu Mures prin intermediul Electricon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!