Contoare - Electricon.ro
Produsele din stoc ELECTRICON, se livrează în 24-48 ore

Contoare

Contoare - incepand de la 217.95 lei

 

Contoare - Descopera oferta de pe Electricon.ro

 

Contorul electric - dispozitiv precis pentru măsurarea curentului electric consumat sau generat


În vederea stabilirii cu exactitate a cantității de curent electric consumat de către o persoană fizică sau juridică, este necesară prezența unui dispozitiv de tipul unui contor electric. Aceste echipamente sunt utilizate atât ca mijloc de facturare corectă a consumului, cât și pentru monitorizarea acestuia. Odată cu generalizarea calității de prosumator, au început să fie utilizate contoare de curent bidirecționale, care măsoară în același timp curentul electric consumat și cel injectat în rețea.

În magazinul electricon.ro sunt disponibile contoare pentru curent digitale, cu precizie maximă, potrivite pentru diferite tipuri de instalații electrice. Tot de aici poate fi achiziționată o gamă largă de contactori, cabluri electrice monofilar, conductori de tip myf, disjunctori etc.
 

Contoare electrice - echipamente electrice pentru rețele monofazate și trifazate

 

În vederea răspunderii tuturor cerințelor, magazinul electricon.ro oferă clienților contoare electrice de calitate superioară, fabricate de producători renumiți. Astfel, sunt disponibile contoare de lumină monofazate de tip DEC1, calibrate static pentru măsurarea curentului alternativ, din clasa de precizie 1 cu tarif unic. De asemenea, se pot comanda contoare pentru energia electrică trifazate de tip DEC2 cu măsurare directă și cu indicatori digitali, contoare de energie monofazate, cu mai multe contorizări de tarife, cu afișaj digital cu iluminare ce înregistrează valori multiple (energia activă consumată și furnizată, putere activă, puterea reactivă, puterea aparentă, tensiunea, curentul, factorul de putere și frecvența) și contoare electrice multifuncționale bidirecționale, cu afișaj electronic și NFC.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Hager ×

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!